Werkado portfelli uusim liige – Scangrip

Alanud aastast lisandus Werkado esindatud brändide portfelli uus tootja, milleks on üks Euroopa juhtivaid innovaatiliste LED-töövalgustite tootjaid Scangrip. Taani kvaliteet väljendub nii toodete töökvaliteedis kui põhjamaiselt minimalistliku joonega välimuses.

Werkado meeskond lähtub partnerite valimisel eeskätt sellest, et mõlema poole väärtused ja ärieesmärgid kattuksid. Soovime tuua Baltimaade turule rohkem kvaliteeti ja kinnistada jätkusuutlikku mõttelaadi. Just need on põhimõtted, mida järgib ka Scangrip, aidates vähendada oma nutikate seadmete abil üldist energiatarbimist ning kuna valgusti kestab kaua, siis on sääst mitmekordne. Kasutusmugavust lisavad veel sujuv dimmerdusvõimalus, mis lubab valida tehtava töö jaoks vajaliku valgustugevuse, ning seadmete distantsilt juhtimine spetsiaalse mobiilirakenduse kaudu.

Scangrip 2022

Prožektorid

SCANGRIP pakub professionaalidele maailma suurimat LED-prožektorite valikut: kaabliga, akuga või vahetatavate akudega. Neil on kaasaegsed omadused ja äärmiselt suur jõudlus: maksimaalne valgusvoog kuni 80 000 lm. Üks prožektorite valiku silmapaistvamaid mudeleid on kindlasti AREA 10, maailma esimene vahetatava akuga kompaktne ja portatiivne tööala valgusti. Prožektorite valikust leiab ka CONNECT sarja töövalgusteid, mille toiteks saab kasutada spetsiaalse adapteri abil enamiku tuntumate elektritööriistade tootjate, näiteks BOSCHi, MAKITA, EINHELLi, DEWALTi jne akusid.

Pealambid

Pealampide valikust leiate igaks tööks sobiva lahenduse, mis tagab tööala suurepärase valgustuse. Üks valiku uusimaid tooteid on FLEX WEAR KIT komplekt, mille lampi saab ka sisseehitatud magneti abil pindadele kinnitada või vaatlustaskulambina kasutada.

Kandelambid

Lisaks Euroopa enim müüdud töövalgustile (MAG) sisaldab Scangripi tootevalik väikesi aga võimsaid ja mitmekülgseid pliiats- ja taskulampe. Pliiatslamp on iga professionaali varustuse kohustuslik osa. See tekitab oma suuruse kohta väga tugeva valgusvoo ja mahub mugavalt taskusse. Scangripi taskulambid on ette nähtud kasutamiseks karmis ja nõudlikus töökeskkonnast ning neid on täiendatud mitmete kaasaegsete omadustega, nagu võimendusrežiim, magnetlüliti, kinnitus klamber jne.

Autode detailpuhastus ja värvitööd

Scangripi spetsiaalsed valgustuslahendused autode detailpuhastuseks ja värvitöödeks on ainulaadsed. UV-kuivatuslampe kasutatakse ultraviolettkiirgusega kuivatatavate kruntvärvide ja keretäidiste jaoks ning need sobivad nii väikeste kui ka suurte värviparanduste tegemiseks. Nende abil saab kuivamisaega igal tööetapil oluliselt lühendada, et töö läheks kiiremini ja päeva jooksul jõuaks rohkem autosid parandada. Scangripi valikusse kuulub ka maailma võimsaim UV-kuivatuslamp UV-EXTREME PLUS.

Seotud uudised

Baltimaade suurim kvaliteetsete käsitööriistade hulgimüüja Toolmarketing saab nimeks Werkado

15.02.2023

Kaida

Loe edasi
Werkado ja Mechanix Wear alustasid koostööd Benediktas Vanagase meeskonnaga

16.12.2022

Kaida

Loe edasi
Valmistume talveks valides hooajaks sobivad töökindad

10.10.2023

Kaida

Loe edasi
Nõuanded maalrile, miks tasub investeerida kvaliteetsesse töövalgustisse

09.10.2023

Kaida

Loe edasi