Nõuanded maalrile, miks tasub investeerida kvaliteetsesse töövalgustisse

Pikk ja pime sügistalvine hooaeg sobib hästi tubasteks remonditöödeks. Kuid maalrid (nii professionaalid kui harrastajad) seisavad sageli silmitsi ebapiisava valgustuse probleemiga. Kehv või puuduv töövalgusti toob omakorda kaasa mitmeid puudujääke kvaliteedis.

  • Ebatäpne värvide tajumine: halb valgustus võib moonutada värvide tajumist, muutes värvitoonide täpse sobitamise raskeks. Tulemuseks võib olla ebaühtlane viimistlus.
  • Ebaühtlane värvi pealekandmine: moonutatud valgustus võib põhjustada varje ja ebaühtlast valguse hajumist, mistõttu on värvimise ajal raske tuvastada puudusi, triipe või katmata kohti.
  • Silmade väsimine: pikaajaline töötamine vähese valgusega ruumis võib silmi väsitada ja põhjustada liigsest pingutusest tingitud kurnatust. See toob jällegi kaasa töökvaliteeti languse.
  • Tööprotsesssi pikenemine: mitmete puuduste ja ebakõlade tekkimisel tuleb tööd hiljem ümber teha ja ka värvikulu on suurem, mistõttu võib projekt plaanitust pikemaks ja kallimaks kujuneda.

Seega vajavad maalrid usaldusväärset ja tõhusat valguslahendust

  • Optimaalne valguse levimine: maalrid vajavad ühtlast valgustust, mis tagab täpse värvide tajumise ja aitab hõlpsalt tuvastada puudused.
  • Tõene värvide esitus: valgustus peaks võimalikult täpselt jäljendama loomulikku päevavalgust, et tagada täpne värvitaju, vältides päevavalguses ilmneda võivaid üllatusi.
  • Ergonoomiline ja silmasõbralik: valgustus peab olema silmadele loomulik, vähendades pinget ja väsimust pikkadel töötundidel.
  • Mitmekülgsus ja mobiilsus: valgustite lahendus võiks olla selline, mida saab hõlpsasti kohandada erinevate projektide ja asukohtade puhul, nii tasub investeering ennast ära.
  • Vastupidavus: mõistlik on valida kvaliteetne ja tuntud kaubamärk, mille puhul on toote vastupidavus ja töökindlus garanteeritud. Samuti võiks olla sinu valgustisüsteem selline, mida vajadusel hiljem täiendada või parandada saaks ja ühe seadme purunemine ei eeldaks kogu süsteemi välja vahetamist.

Werkado on Scangripi professionaalsete valgustite ja valgustussüsteemide ametlik edasimüüja.

Palun tutvu Werkado töövalgustite valikuga ja võta lisainformatsiooni saamiseks ning tellimuse vormistamiseks ühendust meie müügiosakonnaga.

Seotud uudised

Baltimaade suurim kvaliteetsete käsitööriistade hulgimüüja Toolmarketing saab nimeks Werkado

15.02.2023

Kaida

Loe edasi
Werkado ja Mechanix Wear alustasid koostööd Benediktas Vanagase meeskonnaga

16.12.2022

Kaida

Loe edasi
Valmistume talveks valides hooajaks sobivad töökindad

10.10.2023

Kaida

Loe edasi
Nõuanded maalrile, miks tasub investeerida kvaliteetsesse töövalgustisse

09.10.2023

Kaida

Loe edasi